info-email

 

..στην ξεχωριστή αυτή  κοπή    διαδικτυακής βασιλόπιτας , θα λείπει η γεύση και η προσωπική επαφή, θα μας αγγίζει όμως όλους το κυρίως νόημα της κοπής μιας ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ που είναι, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,  ΣΕΒΑΣΜΟΣ,  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ .

Αγαπητέ κ. Αγαπητή κα

Μετά  το ενδιαφέρον που δείξατε ( συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μέσω messenger) , σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε μία από τις κατωτέρω ημέρες και ώρες για να κάνουμε μέσω ZOOM την  κοπή μιας DEMO διαδικτυακής βασιλόπιτας 2023, χωρίς καμιά σας υποχρέωση.

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή πρωί 9:00πμ-14:00μμ
ή  βράδυ  τις ίδιες ημέρες 21:15-21:30μμ
ΕΚΤΑΚΤΩΣ και το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 6 και 7 Ιανουαρίου

 

Γράψτε μας στο Messenger ή στο [email protected]  το όνομα του φορέα σας, ένα τηλέφωνο(κινητό) και την ημέρα και ώρα που σας βολεύει για την κοπή μιας DEMO e-βασιλόπιτας.
Η διάρκεια της παρουσίασης, της DEMO e-βασιλόπιτας είναι 15-30 λεπτά περίπου.

Στην www.vasilopita.eu γίνεται τα τελευταία δεκαεννέα χρόνια η κοπή της e-βασιλόπιτας του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων στην οποία οι εγγραφές γίνονται δωρεάν. Ηδη οι εγγραφές ξεπέρασαν τα 6000 άτομα από όλο σχεδόν τον κόσμο.

Σημαντικά στοιχεία της e-βασιλόπιτας είναι ότι,

α) Υπάρχει όλη η διαδικασία της κοπής μιας πραγματικής βασιλόπιτας.
Τα κομμάτια κόβονται ένα, ένα με κλικ σε ένα μαχαίρι και μοιράζονται ένα ένα στους καλεσμένους σας. Δεν είναι μια απλή κλήρωση.

Η διάρκεια της κοπής είναι ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να κάνετε 20-30 κλικ σε ένα μαχαίρι. Εχετε τη δυνατότητα αυτά τα κλικ να τα μοιραστείτε και με άλλα άτομα συνεταίρους, συγγενείς,  μέλη του ΔΣ κλπ. και να τα κάνετε από το κινητό σας ή το PC σας.

β) κάθε προσκεκλημένος-εγγεγραμμένος, μπορεί να δει τι έτυχε στο κομμάτι του, κάνοντας κλικ επάνω του, όπου και αν βρίσκεται εκείνη την ώρα (ακόμη και σε άλλη χώρα)  στο κινητό του, tablet του, pc του κλπ.

γ) Δεν είναι απαραίτητο να είναι online κάποιος για να ψάξει το κομμάτι του.
Αυτό μπορεί να το κάνει και οποιαδήποτε μέρα και ώρα μετά την κοπή.
Δίπλα στο όνομά του θα υπάρχει το κομμάτι του και θα θελήσει να το ψάξει, ακόμη και αν γνωρίζει ότι το ΦΛΟΥΡΙ έπεσε σε άλλο κομμάτι, για να δει πιο ΣΥΜΒΟΛΟ έτυχε, δηλαδή πως θα είναι η νέα χρονιά.

δ) εκτός απο το ΦΛΟΥΡΙ (τα φλουριά) σε όλα τα κομμάτια τυχαίνει (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ένα ΣΥΜΒΟΛΟ-ΣΗΜΑΔΙ όπως τοποθετούσαν στις παραδοσιακές βασιλόπιτες σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος.

Αυτό σημαίνει ότι, έχει ενδιαφέρον για τον καθένα να ψάξει το κομμάτι του, (ακόμη και όταν γνωρίζει ότι το φλουρί έπεσε σε άλλο κομμάτι) , για να δει πως θα είναι η νέα χρονιά, από τη σημασία του ΣΥΜΒΟΛΟΥ που θα βρει στο κομμάτι του.
“Στα παλιά τα χρόνια”  στην παραδοσιακή βασιλόπιτα σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος, εκτός από το νόμισμα που συμβόλιζε τον τυχερό του χρόνου, τοποθετούσαν και ΣΗΜΑΔΙΑ τα οποία είχαν κάποιο συμβολισμό, πχ ένα σύμβολο της υγείας (φύλλο ελιάς) ότι θα ήταν καλή η χρονιά σε θέματα υγείας, ένα σύμβολο της χαράς θα ήταν χαρούμενη η χρονιά κλπ.

και

ε) Για την e-βασιλόπιτά σας, χρειαζόμαστε ΜΟΝΟ  τη λίστα των ονομάτων των καλεσμένων σας  σε Excel, τους οποίους καταχωρούμε στην εφαρμογή

και σας την επιστρέφουμε τη λίστα με ένα Link για τον καθένα και μια ιστοσελίδα.

Εσεις (ή εμείς αν μας δώσετε τα e-mail τους) στέλνετε στον καθενα μια πρόσκληση με την ημέρα και ώρα που θα κόψετε την e-βασιλόπιτά σας, την ιστοσελίδα που θα την κόψετε πχ www.vasilopita.eu/(επωνυμία σας), και τον κωδικό-link τους για να κάνουν Login.

Επι πλέον θα χρειαστούμε τον ΛΟΓΟΤΥΠΟ, το ονοματεπώνυμο του Οικοδεσπότη και ένα χαιρετισμό-πρόσκληση κείμενο 20-100 λέξεων προς τους καλεσμένους.

Χρόνος παράδοσης δέκα εργάσιμες απο τη στιγμή της παραγγελίας.

Υπάρχει η δυνατότητα κατά την κοπή της e-βασιλόπιτας να γίνει παράλληλη χρήση της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ.

Ευχαριστούμε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ζησης Κυριακάκης
www.vasilopita.eu/en/who-we-are/

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Στην κατωτέρω εικόνα, ένα απο τα 300 περίπου “Τραπέζια”  των καλεσμένων στην διαδικτυακή e-βασιλόπιτα για τα τρεις χιλιάδες (3000!) και πλέον μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

Υπάρχουν τεσσάρων ειδών e-βασιλόπιτες (Ζητήστε μας DEMO παρουσίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ)

 

Διαδικτυακή e-βασιλόπιτα 1,
με ένα ή περισσότερα ΦΛΟΥΡΙΑ-ΔΩΡΑ
Κόστος για κοπές Φεβρουαρίου-Μαρτίου  180,00€ +ΦΠΑ 24% για μέχρι 100 εγγραφές. Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +50€/100 άτομα
Κόστος για κοπές 1-15 Ιανουαρίου  +100€.  Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +80€/100 άτομα
Κόστος για κοπές 15-31 Ιανουαρίου  +60€ Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +60€/100 άτομα

Διαδικτυακή e-βασιλόπιτα 2,
με ένα ή περισσότερα ΦΛΟΥΡΙΑ-ΔΩΡΑ και ΣΗΜΑΔΙΑ-ΣΥΜΒΟΛΑ για όλους τους συμμετέχοντες, των οποίων τη σημασία,  για το πως θα είναι το νέο έτος, τη βλέπουν οι καλεσμένοι σας κάνοντας κλικ επάνω τους. (Δείτε στο τέλος)
Κόστος για κοπές Φεβρουαρίου-Μαρτίου  200,00€ +ΦΠΑ 24% για μέχρι 100 εγγραφές. Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +50€/100 άτομα
Κόστος για κοπές 1-15 Ιανουαρίου  +100€.  Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +80€/100 άτομα
Κόστος για κοπές 15-31 Ιανουαρίου  +60€. Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +60€/100 άτομα

 

 

Διαδικτυακή e-βασιλόπιτα 3,
με ένα ή περισσότερα ΦΛΟΥΡΙΑ-ΔΩΡΑ και με το δρώμενο των καλικαντζάρων (Δείτε στο τέλος) όπου η τύχη του κάθε εγγεγραμμένου για τα φλουριά εξαρτάται από το πόσο συχνά επισκέπτεται το τραπέζι του στην ιστοσελίδα της κοπής της e-βασιλόπιτας σας, όπου  εμφανίζονται καλικάντζαροι. (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για Εκπαιδευτήρια, μαθητές, παιδιά)
Κόστος για κοπές Φεβρουαρίου-Μαρτίου  380,00€ +ΦΠΑ 24% για μέχρι 100 εγγραφές. Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +140€/100 άτομα
Κόστος για κοπές 1-15 Ιανουαρίου  +200€.  Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι 180€/100 άτομα
Κόστος για κοπές 15-31 Ιανουαρίου  +160€ Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +160€/100 άτομα

 

 

 

Διαδικτυακή e-βασιλόπιταv 4
με ένα ή περισσότερα ΦΛΟΥΡΙΑ-ΔΩΡΑ και ΣΗΜΑΔΙΑ για όλους τους συμμετέχοντες και με το δρώμενο των καλικαντζάρων . (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για Εκπαιδευτήρια, μαθητές, παιδιά)
Κόστος για κοπές Φεβρουαρίου-Μαρτίου  400,00€ +ΦΠΑ 24% για μέχρι 100 εγγραφές. Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +140€/100 άτομα
Κόστος για κοπές 1-15 Ιανουαρίου  +200€.  Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι 180€/100 άτομα
Κόστος για κοπές 15-31 Ιανουαρίου  +160€ Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +160€/100 άτομα

 

Η κοπή γίνεται πολύ απλά και η διάρκειά της εξαρτάται από το πόση ώρα θα χρειαστεί ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ για να κάνει είκοσι κλικ σε ένα μαχαίρι.

 

 

 

 

 

 

elEL