Συλλόγων

.. στην ξεχωριστή αυτή διαδικτυακή κοπή, θα λείπει η γεύση και η προσωπική επαφή, θα μας αγγίζει όμως όλους το κυρίως νόημα της κοπής μιας ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ που είναι, ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ.

Το ενδιαφέρον σας μπορείτε να το δηλώσετε κάνοντας κλικ στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΥΚΛΑΚΙ(chat) κάτω δεξιά

συμπληρώνοντας, το e-mail σας, το κινητό σας, το πλήθος των ατόμων και ημερομηνία ώρα κοπής που θα θέλατε.
Την e-βασιλόπιτά σας την ετοιμάζουμε σε τέσσερες εργάσιμες απο τη στιγμή της παραγγελίας.

 

Προσοχή!
Δεν είναι απαραίτητο τα μέλη σας να είναι online τη στιγμή της κοπής. Το κομμάτι τους έχουν τη δυνατότητα να το ψάξουν οποιαδήποτε μέρα ώρα μετά την κοπή είτε από το κινητό τους είτε από το Laptop τους.
Εχετε 100 μέλη; 500 μέλη; 1000 μέλη; 10000 μέλη;
Η κοπή τελειώνει σε δέκα λεπτά και υπάρχει η δυνατότητα την e-βασιλόπιτα να την κόψουν ταυτόχρονα όλα τα μέλη του ΔΣ απο το σπίτι τους, απο το γραφείο τους.

Καλέστε φέτος τους πελάτες, εργαζόμενους, μέλη, ακολούθους, μαθητές, φίλους σας, στην κοπή της διαδικτυακής σας e-βασιλόπιτας για να πάρουν το “φιλί*” τους και να ψάξουν για το Φλουρί, την ημέρα της κοπής, στον υπολογιστή τους, στο Tablet τους, ή στο κινητό τους.
*Φιλί στην Ήπειρο λένε το κομμάτι της βασιλόπιτας.
Υπάρχουν τεσσάρων ειδών e-βασιλόπιτες (Ζητήστε μας DEMO)

 

Διαδικτυακή e-βασιλόπιτα 1,
με ένα ή περισσότερα ΦΛΟΥΡΙΑ-ΔΩΡΑ
Κόστος 180,00€ +ΦΠΑ 24% για μέχρι 100 εγγραφές.
Για περισσότερα άτομα, το κόστος είναι +50€/100 άτομα

 

Διαδικτυακή e-βασιλόπιτα 2,
με ένα ή περισσότερα ΦΛΟΥΡΙΑ-ΔΩΡΑ και ΣΗΜΑΔΙΑ για όλους τους συμμετέχοντες των οποίων η σημασία είναι για το πως θα είναι το νέο έτος. (Δείτε στο τέλος)
Κόστος 200,00€ +ΦΠΑ 24% για μέχρι 100 εγγραφές
Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +50€/100 άτομα

 

 

Διαδικτυακή e-βασιλόπιτα 3,
με ένα ή περισσότερα ΦΛΟΥΡΙΑ-ΔΩΡΑ και με το δρώμενο των καλικαντζάρων (Δείτε στο τέλος) όπου η τύχη του κάθε εγγεγραμμένου για τα φλουριά εξαρτάται από τους καλικάντζαρους. (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για Εκπαιδευτήρια, μαθητές, παιδιά)
Κόστος 380,00€ +ΦΠΑ 24% για μέχρι 100 εγγραφές
Για περισσότερα άτομα για ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, το κόστος είναι +80€/100 άτομα

 

 

 

Διαδικτυακή e-βασιλόπιταv 4
με ένα ή περισσότερα ΦΛΟΥΡΙΑ-ΔΩΡΑ και ΣΗΜΑΔΙΑ για όλους τους συμμετέχοντες των οποίων η σημασία είναι για το πως θα είναι το νέο έτος (Δείτε στο τέλος) και με το δρώμενο των καλικαντζάρων όπου η τύχη του κάθε εγγεγραμμένου για τα φλουριά εξαρτάται από τους καλικάντζαρους. (ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για Εκπαιδευτήρια, μαθητές, παιδιά)
Κόστος 400,00€ +ΦΠΑ24% για μέχρι 100 εγγραφές
Για περισσότερα άτομα το κόστος είναι +80€/100 άτομα

 

Η κοπή γίνεται πολύ απλά και η διάρκειά της εξαρτάται από το πόση ώρα θα χρειαστεί ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ για να κάνει είκοσι κλικ σε ένα μαχαίρι.

 

 

 

 

 

 

e-αυγομαχία 2021

Αν σας ενδιαφέρει και μια Πασχαλινή διαδραστική επαφή-επικοινωνία με τους πελάτες, μέλη, μαθητές σας τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο Μάιο, τότε επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τη διαδικτυακή e-αυγομαχία

elEL